Beffen

Orale seks bij de vrouw of beffen is het stimuleren van de clitoris en vagina met de tong en lippen. Orale seks is voor veel vrouwen opwindend en kan leiden tot een orgasme.

Orale seks bij de vrouw is het stimuleren van de clitoris en vagina met de tong en lippen, ook wel beffen genoemd. Veel vrouwen vinden dit opwindend en kunnen zo klaarkomen. Dit geldt overigens niet voor iedereen, maar ook zonder orgasme kunnen vrouwen genieten van orale seks. Beffen kan op verschillende manieren. Het verschilt per vrouw of per keer wat ze het lekkerst vindt, likken rondom de clitoris of juist eroverheen, likken op haar schaamlippen of ook in haar vagina of de vingers gebruiken tijdens het likken. Dit kan sneller of juist wat langzamer, harder of juist zachter.

Sommige partners krijgen last van hun nek of kramp in hun kaken als ze langere tijd achter elkaar orale seks geven. Wissel dan af met je vingers, zoenen of andere aanrakingen en kies een positie waarin je nek niet belast wordt.Het hoeft natuurlijk niet als je dat niet wilt. Als je het een vies idee vindt kun je eerst samen onder de douche gaan. Dit kan het begin zijn van het voorspel.

Meer tips
 

  1. Als je de clitoris stimuleert met je tong kun je tegelijkertijd ook een vinger in de vagina van je partner brengen. Veel vrouwen vinden het lekker als tong en vinger afgewisseld worden.
  2. Focus niet alleen op de vagina maar geef ook aandacht aan andere erogene zones van je partner: de binnenkant van de dijen, buik, mond, hals, handen of billen bijvoorbeeld.