Anale seks

Anale seks is seks waarbij je met de tong, vingers of penis de anus stimuleert.

Lang niet iedereen heeft ervaring met anale seks. Als het je lekker lijkt, kun je het uitproberen. Gebruik een condoom: bij anaal neuken is het risico op soa’s groot.

Met de vinger(s)

De anus en het gebied daaromheen kan een lekkere plek zijn om aan te raken. Streel met je vinger de anus, om te wennen aan het gevoel. Bij een man is het stukje huid tussen de anus en ballen, het perineum, een lekker plekje. Maak je vinger vochtig met speeksel of glijmiddel. Als jullie dat lekker vinden, kan je je vinger een beetje in de anus stoppen en langzaam op en neer gaan. 

Prostaat masseren 

De prostaat kun je bij de man via de anus voelen. Op ongeveer 5 cm diepte in de anus aan de buikkant is de prostaat voelbaar. Tijdens de seks kan het stimuleren van de prostaat prettig en opwindend zijn. 

Met de tong

Je kunt de anus ook met je tong stimuleren. Het likken aan de anus wordt ook wel rimmen of kontlikken genoemd. Dit kan een lekker gevoel geven.

Met de penis

Ga langzaam met het puntje van de penis in de anus. Gebruik een condoom en veel glijmiddel! Doe het voorzichtig zodat je er allebei aan kan wennen. Bij de eerste aanraking knijpt de anus samen. Dat is een reflex van de sluitspier. Wacht even, ga daarna verder. Voelt dit nog steeds goed voor jullie allebei? Dan kan de man langzaam wat dieper en wat sneller in de anus gaan. 

Tips voor anale seks
 

  1. Begin voorzichtig, geef elkaar tijd om te ontspannen. 
  2. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis. 
  3. Gebruik altijd een condoom. Als het gescheurd is, doe dan een soa-test. 
  4. Maak je je zorgen over de hygiëne? Zorg dat je gepoept hebt en ga eerst samen douchen.
  5. Gebruik een nieuw condoom als je van de anus weer naar de vagina gaat. Of was eerst de penis als je het toch zonder condoom hebt gedaan. 
  6. Lukt het niet? Doe iets anders dat jullie opwindt. 

Meer lezen?

Heb je als man seks met mannen? Ga dan naar mantotman.nl voor alles over anaal neuken.