Verliefd op mijn collega

Veel mensen zien hun collega’s vaker dan hun familie en vrienden. Als je zoveel tijd op de werkvloer doorbrengt, kan het natuurlijk gebeuren dat je verliefd wordt op een collega. Soms blijft het bij een stille liefde. Soms mond het uit in een passionele, geheime relatie.

Dit laatste gebeurt in dit anoniem ingestuurde verhaal.

Ik was verliefd geworden op een collega. Niet een beetje verliefd, maar echt ontzettend verliefd. Zo ontzettend verliefd dat het fysiek pijn deed als hij niet in de buurt was, als ik hem een paar dagen niet kon zien.

We gingen een keer samen eten in zijn nieuwe woning, gewoon als collega’s. Daarna kwam hij een keer bij mij eten. Voordat ik het wist lag hij naakt in mijn bed, en sliepen we nauwelijks voordat we weer naar ons werk moesten. Op het werk deden we alsof er niets gebeurd was. Maar zodra er geen collega’s keken, raakten we elkaar even aan, of gaven we elkaar een snelle kus.

​Bij andere mannen had het met altijd moeite gekost om opgewonden te raken. Dat was nu verleden tijd. Zodra ik deze man zag wilde ik hem aanraken, hem dicht bij me voelen en seks met hem hebben. Ik wilde hem van top tot teen bekijken en bevoelen. We hadden uren achter elkaar seks. Iedere keer als we klaargekomen waren en wilden gaan slapen, werd een van ons opnieuw opgewonden en begonnen we weer opnieuw. Er kon zomaar zes uur voorbijgaan, zonder dat we überhaupt het idee hadden dat de tijd verder was gegaan.

Na het werk wachtte hij om de hoek op me. Wanneer er geen collega’s meer in de buurt waren, stapte ik bij hem in en ging ik met hem mee naar huis. Het was winter en koud. De verwarming stond hoog om het huis nog een beetje op te warmen. Na een lange dag werken maakte hij eten en stapte ik onder de douche.

Ik kwam onder de douche vandaan en liep zonder kleding naar de deur van de huiskamer. Ik bekeek hem van top tot teen, terwijl hij met een dikke trui aan ons eten aan het koken was. Ik stond naakt tegen de deurpost aan en wachtte tot hij omkeek. Toen hij keek zag ik hem in één klap opgewonden worden. Hij moest me aanraken, met me vrijen. Hij twijfelde kort; moest hij op het eten blijven letten, of naar mij toekomen? Ik wachtte zijn twijfel af, verleidelijk naakt in de deuropening. Al snel liet hij het eten voor wat het was en kwam hij naar me toe. Zijn handen op mijn lichaam voelden fantastisch en maakten me meer opgewonden dan ooit tevoren.

Anoniem ingestuurd.

We weten niet hoe dit verhaal afloopt...

Het komt voor dat de passie geleidelijk verdwijnt en je weer gewoon collega's wordt. Of misschien ontstaan er verschillende verwachtingen over de toekomst en eindigt het met verdriet; soms kiest de een ervoor afstand te nemen door van baan te wisselen. Bij anderen gaan passionele afspraakjes nog jarenlang door. En er zijn ook zakelijke relaties die samen eindigen in het huwelijksbootje.