De meerwaarde van een seksspeeltje

Tijdens mijn jonge jaren kreeg ik van mijn ouders mee dat seks iets geheimzinnigs is. Er werd niet over gesproken en als dat wel gebeurde, was het in termen van waarschuwingen. Dit maakte dat seks voor mij iets ongemakkelijks werd, waar je je maar beter niet mee bezig kon houden.

Desondanks merkte ik dat er iets in mijn lijf en hoofd gebeurde als ik een jongen leuk vond of als die er ‘lekker’ uitzag. Ik voelde een soort fysieke opwinding en had ook fantasieën over zoenen en elkaar aanraken. Toen dit er op een gegeven moment ook van kwam, vond ik het buitengewoon prettig en spannend. Eerst het aanraken en zoenen, en later ook de orale seks.

Het hebben van geslachtsgemeenschap bleek echter niet zo mijn ding. Het voelde een beetje als een verplicht nummertje en ik beleefde er weinig plezier aan. Ik kreeg ook zeker geen orgasme. Omdat de gemeenschap zo weinig bevredigend was, kocht ik op een gegeven moment een kleine vibrator om te kijken wat dat zou doen.

Er ging een wereld voor me open. Ik leerde van welke bewegingen ik opgewonden werd en in een mum van tijd kreeg ik het voor elkaar om klaar te komen; soms meerdere keren achter elkaar. Wat vond ik dat heerlijk en ook een overwinning op alle gevoelens van schaamte en ongemak die ik eerder had.

Daarna lukte het ook om het geleerde in te zetten als ik seks (geslachtsgemeenschap) had met een partner. Ik was veel beter in staat om aan te geven wat voor mij nodig was om klaar te komen. Kortom, mijn seksspeeltje bleek veel meer dan alleen een speeltje.

Anoniem ingestuurd.